Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hotdog speciaal met Heinz Tomato Ketchup

Hotdog speciaal met Heinz Tomato Ketchup

Hotdog speciaal met Heinz Tomato Ketchup product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 3 rode uien, in ringen
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 50 milliliter rodewijnazijn
  • 4 hotdogworsten, bockworsten of frankfurters
  • 4 witte puntjes (broodjes), hard of zacht
  • 4 plakjes bacon
  • 1 flesje Heinz Tomato Ketchup
  • 4 augurken, in dunne reepjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen
Bereiden
Verhit de olie en bak hierin de uien en rode peper. Voeg de azijn en een scheutje water toe. Stoof de uien en laat het vocht verdampen. Verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes aan de bovenkanten in maar niet doormidden. Rooster de bacon in een droge hete koekenpan krokant. Schep de uien in de broodjes. Leg de bacon en worsten erop. Verdeel naar smaak de Tomato Ketchup erover. Bestrooi met de augurken en bosui.
Variatie
• Stoof fijngeschaafde witte kool mee met de uien. • Vervang de bacon door belegen kaas.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
34 g
vet
19 g
Kcal
400