1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJS MET KARAMEL-KERSTCAKE

IJS MET KARAMEL-KERSTCAKE

IJS MET KARAMEL-KERSTCAKE product foto
  • Ingredienten:

  • 1 liter vanille-ijs
  • 2 eetlepels cranberrycompote (zie kader)
  • 1 puntje karamel-kerstcake
Bereiden
Neem het ijs uit de diepvries en laat het in circa 20 minuten een beetje zachter worden. Schep het ijs in een kom. Verkruimel de kerstcake en schep met de cranberrycompote door het ijs. Schep het ijsmengsel in een afsluitbare bak en strijk glad. Zet het ijs terug in de diepvries en laat in circa 2 uur weer bevriezen.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 130 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie