IJstaartjes met bosbessensorbet - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJstaartjes met bosbessensorbet

IJstaartjes met bosbessensorbet

IJstaartjes met bosbessensorbet product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 00 g bosbessen sorbetijs
  • 1 pakje rechthoekige biscuits
  • 150 ml slagroom
  • 20 gram suiker
  • cakevorm of eenpersoons vormpjes
  • vershoudfolie
Bereiden
Laat het ijs in de koelkast in een half uur wat zachter worden. Bekleed ondertussen de cakevormpjes met vershoudfolie, laat aan de zijkanten ruim overhangen. Bekleed de bodem en randen met biscuitjes. Snijd ze indien nodig hier en daar bij. Schep de helft van het ijs in de vormpjes en dek deze laag af met biscuitjes. Vervolg met de rest van het ijs en dek het geheel af met de folie. Zet de ijstaartjes minimaal 2 uur in de vriezer. Klop voor het serveren de slagroom met de suiker stijf. Stort de taartjes op bordjes en bestrijk met de slagroom.+ 2 uur vriezen

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
85 g
vet
19 g
Kcal
540