In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Luikse wafels (dikke wafels)
  • 4 bollen vanilleroomijs
  • voor de frambozensaus:
  • 200 g diepvries frambozen
  • 1 eetl. crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 4 eetl. amandelen, geroosterd
  • blaadjes munt
Bereiden
Begin met de saus. Verwarm de frambozen met de crème fraîche en pureer ze met een staafmixer. Verdeel de wafels over 4 bordjes en leg de bollen ijs erop. Giet de saus erover of serveer deze er apart bij. Garneer met de amandelen en de munt.IJswafel met frambozensaus IJswafel met frambozensaus