Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Luikse wafels (dikke wafels)
  • 4 bollen vanilleroomijs
  • voor de frambozensaus:
  • 200 g diepvries frambozen
  • 1 eetl. crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 4 eetl. amandelen, geroosterd
  • blaadjes munt
Bereiden
Begin met de saus. Verwarm de frambozen met de crème fraîche en pureer ze met een staafmixer. Verdeel de wafels over 4 bordjes en leg de bollen ijs erop. Giet de saus erover of serveer deze er apart bij. Garneer met de amandelen en de munt.IJswafel met frambozensaus IJswafel met frambozensaus