1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus

IJswafel met frambozensaus product foto
  • Ingredienten:

  • 4 Luikse wafels (dikke wafels)
  • 4 bollen vanilleroomijs
  • voor de frambozensaus:
  • 200 g diepvries frambozen
  • 1 eetl. crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 4 eetl. amandelen, geroosterd
  • blaadjes munt
Bereiden
Begin met de saus. Verwarm de frambozen met de crème fraîche en pureer ze met een staafmixer. Verdeel de wafels over 4 bordjes en leg de bollen ijs erop. Giet de saus erover of serveer deze er apart bij. Garneer met de amandelen en de munt.IJswafel met frambozensaus IJswafel met frambozensaus
Menugang
Nagerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie