1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Indiase koolcurry

Indiase koolcurry

Indiase koolcurry product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel arachide- of wokolie
  • 1 ui grof gesnipperd
  • 2 eetlepel Indiase currypasta
  • 300 gram witte kool of spitskool in repen
  • 1 winterwortel in repen
  • 1 knolselderij geschild, in blokjes
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 125 gram cashewnoten
  • 2 lente-/bosuitjes in ringen
  • naanbrood
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui. Roer de currypasta erdoor en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg de kool, winterwortel en knolselderij toe en roerbak circa 5 minuten. Giet de kokosmelk erbij, breng aan de kook en stoof zachtjes circa 20 minuten met het deksel op de pan. Voeg zout naar smaak toe. Rooster de cashewnoten in een droge hete koekenpan. Bestrooi de curry voor het serveren met de noten en de bosui. Serveer met naanbrood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 20 g
  • koolhydraten
  • 56 g
  • vet
  • 51 g
  • Kcal
  • 785
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie