Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ingelegde paprika’s

Ingelegde paprika’s

Ingelegde paprika’s product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 rode paprika\'s
  • 3 gele paprika\'s
  • 250 milliliter wijnazijn
  • 400 milliliter water
  • 1 theelepel zout
  • 4 teentje gekneusde knoflook
  • 2 laurierblaadjes
  • 100 milliliter olijfolie
Bereiden
Snijd 3 rode en 3 gele paprika’s, zonder zaadjes, in vieren. Kook ze 15 minuten in 250 ml wijnazijn en 400 ml water met 1 theelepel zout, 4 hele teentjes gekneusde knoflook en 2 laurierblaadjes. Giet ze af en verwijder de knoflook en laurierblaadjes. Laat de paprika afkoelen en leg ze in een schone pot. Giet er circa 100 ml olijfolie over tot ze onderstaan en sluit de pot. Lekker bij pasta, vlees of salade.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
9 g
vet
25 g
Kcal
275