Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel

Insalate - Tonijn met geroosterde venkel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
10

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 2 venkelknollen in plakken van circa 1/2 cm en schep om met wat olie. Leg ze op een ingevette bakplaat en rooster de venkel onder de ovengrill in een paar minuten licht- bruin. Neem uit de oven en laat afkoelen. Snijd 2 gegrilde paprika’s uit pot in repen en laat 2 blikjes tonijn op water uitlekken. Schep dit samen met een bosje grof gehakte platte peterselie en 20 gram geroosterde pijnboompitten door elkaar. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, zout en peper.