1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse groentesoep

Italiaanse groentesoep

Italiaanse groentesoep product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetl. olijfolie
  • 250 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 l kruiden- of groentebouillon (van tablet)
  • 2 eetl. pesto
  • ciabattabrood
Bereiden
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de Italiaanse groenten 3 minuten. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 4 minuten. Roer de pesto erdoor. Serveer de soep met ciabattabrood en eventueel met olijfolie om het brood in te dopen.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 325
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie