Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse kaas-kruidenknopen

Italiaanse kaas-kruidenknopen

Italiaanse kaas-kruidenknopen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de bevroren deeglapjes van 1 pak (roomboter) bladerdeeg van elkaar. Laat ze ontdooien en verwijder de folie. Bestrooi de helft van de deeglapjes met gedroogde gemengde Italiaanse kruiden en bestrooi ze met versgeraspte Parmezaanse kaas. Leg de andere deeglapjes erop en rol ze iets uit zodat ze goed op elkaar zitten. Snijd ze in repen van 2 centimeter breed. Leg er een losse knoop in en leg ze op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
6 g
vet
4 g
Kcal
75