Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse kaasplank

Italiaanse kaasplank

Italiaanse kaasplank product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 gram (stukje) parmigiano reggiano (parmezaan)
  • 100 gram ricotta
  • 150 gram gorgonzola
  • gedroogde tomaten op olie
  • pistachenoten
  • olijven
  • afbak ciabattabrood of focaccia
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel balsamicoazijn
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
0 g
vet
38 g
Kcal
455