1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse kaasplank

Italiaanse kaasplank

Italiaanse kaasplank product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram (stukje) parmigiano reggiano (parmezaan)
  • 100 gram ricotta
  • 150 gram gorgonzola
  • gedroogde tomaten op olie
  • pistachenoten
  • olijven
  • afbak ciabattabrood of focaccia
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel balsamicoazijn
Bereiden
Neem de kaas minimaal 1 uur voor gebruik uit de koelkast, dan is deze op kamertemperatuur en komen de diverse smaken beter tot hun recht. Schik de kazen met toebehoren op een plank.Nagerecht voor 4-6 personen
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie