Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 schouderkarbonades
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 theel. paprikapoeder
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 2 eetl. (olijf)olie
  • 1 pot tomatensaus
  • 1 bolletje mozzarella, in stukjes
  • 400 g broccoli
Bereiden
Verwarm de oven op 175°C. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper. Vermeng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades. Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in water met wat zout. Serveer de broccoli bij de karbonades.
Variatie
Neem in plaats van schouderkarbonades saucijzen.

Voedingswaarde

eiwit
42 g
koolhydraten
14 g
vet
47 g
Kcal
650