Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Johma Twentse kruidentuintjes

Johma Twentse kruidentuintjes

Johma Twentse kruidentuintjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 6 sneetjes meergranen- of volkorenbrood
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 bakje (175 gram) Johma Twents Kruidentuintje salade
  • 6 cherry-/kerstomaatjes
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • muffinvorm
  • 6 cocktailprikkers
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200oC. Steek of snijd uit de sneetjes brood rondjes die iets groter zijn dan de holten van de muffinvorm. Bestrijk de broodrondjes aan beide kanten met olie en druk ze in de muffinvorm. Bak de broodbakjes in de oven in 10-12 minuten knapperig. Wip ze uit de vorm en laat even afkoelen. Verdeel de salade over de broodbakjes. Steek er een prikker met een tomaatje in en bestrooi met de bieslook.
Variatie
Serveer de salade ook eens in halve uitgeholde minibolletjes, op stokbrood, geroosterd brood of een toastje.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
9 g
vet
15 g
Kcal
180