Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaasdoelpuntjes

Kaasdoelpuntjes

Kaasdoelpuntjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1/2 pak filodeeg, diepvries
  • 1 grote plak jonge kaas van 1 cm dik, zonder korstjes
  • 2 eetl. zonnebloemolie
  • 1 theel. kerriepoeder
  • frituurolie
Bereiden
Neem het filodeeg uit de verpakking en laat het bedekt met een vochtige doek ontdooien. Snijd ondertussen de kaas in kleine driehoekjes; snijd eerst 2 gelijke vierkanten en snijd deze diagonaal doormidden. Vermeng de zonnebloemolie met het kerriepoeder.Leg een vel filodeeg op het werkblad en bestrijk met een kwastje kerrie-olie. Leg hier nog een vel bovenop en snijd deze lap dan in vieren. Leg op elk vierkant een driehoekje kaas en vouw het filodeeg eromheen. Plak de naadjes vast met wat olie. Verwarm een laagje frituurolie in een hoge pan en bak de driehoekjes in circa 3 minuten om en om bruin en knapperig. Serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
15 g
vet
29 g
Kcal
380