Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaaslolly’s

Kaaslolly’s

Kaaslolly’s product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 gram naturel roomkaas
  • 200 gram geitenroomkaas
  • 50 gram gemengde noten, zeer fijngehakt
  • 4 eetlepel gemengde fijngehakte kruiden (bieslook, tijm, platte peterselie)
  • 200 gram naturel roomkaas
  • 200 gram geitenroomkaas
  • 50 gram gemengde noten, zeer fijngehakt
  • 4 eetlepel gemengde fijngehakte kruiden (bieslook, tijm, platte peterselie)
Bereiden
Vermeng de 2 roomkazen met elkaar en verdeel met 2 eetlepels tot gelijke porties. Leg de porties roomkaas op een schaal en laat ze afgedekt in de diepvries 15 minuten opstijven. Verdeel de nootjes en kruiden over verschillende bordjes. Rol de porties kaas met de hand tot mooie balletjes en rol ze direct door de nootjes of kruiden. Steek de balletjes aan een stokje, prikker of mooi vorkje en leg de kaaslolly’s op een bord.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
3 g
vet
31 g
Kcal
350