1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaaslolly’s

Kaaslolly’s

Kaaslolly’s product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram naturel roomkaas
  • 200 gram geitenroomkaas
  • 50 gram gemengde noten, zeer fijngehakt
  • 4 eetlepel gemengde fijngehakte kruiden (bieslook, tijm, platte peterselie)
  • 200 gram naturel roomkaas
  • 200 gram geitenroomkaas
  • 50 gram gemengde noten, zeer fijngehakt
  • 4 eetlepel gemengde fijngehakte kruiden (bieslook, tijm, platte peterselie)
Bereiden
Vermeng de 2 roomkazen met elkaar en verdeel met 2 eetlepels tot gelijke porties. Leg de porties roomkaas op een schaal en laat ze afgedekt in de diepvries 15 minuten opstijven. Verdeel de nootjes en kruiden over verschillende bordjes. Rol de porties kaas met de hand tot mooie balletjes en rol ze direct door de nootjes of kruiden. Steek de balletjes aan een stokje, prikker of mooi vorkje en leg de kaaslolly’s op een bord.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 31 g
  • Kcal
  • 350
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie