Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaasomelet met kropsla en stokbrood

Kaasomelet met kropsla en stokbrood

Kaasomelet met kropsla en stokbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 afbakstokbroodjes
  • 6 eieren
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. olie
  • 150 g geraspte extra belegen kaas
  • 1 krop sla, gewassen en gedroogd
  • 1/2 komkommer, in dunne plakjes
  • 1 ui, in dunne ringen
  • 2 eetl. kant-en-klare dressing
Bereiden
Bak de stokbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze wat afkoelen. Klop de eieren in een kom los met wat zout en peper. Verwarm de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en laat hierin het geklopte ei stollen. Verdeel de kaas erover en laat met het deksel op de pan smelten. Vermeng ondertussen de sla met de komkommer, uiringen en dressing. Snijd de broodjes in de lengte doormidden. Leg op elk half broodje een stuk omelet en daarbij wat gemengde salade. 

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
68 g
vet
27 g
Kcal
640