1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauw met watermeloensalsa

Kabeljauw met watermeloensalsa

Kabeljauw met watermeloensalsa product foto
  • Ingredienten:

  • 350 gram watermeloen, pitten verwijderd, in kleine blokjes
  • handje fijngehakte koriander
  • handje fijngehakte munt
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • sap van 1 limoen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 kabeljauwfilets, ontdooid
  • keukenpapier
Bereiden
Schep de watermeloen, koriander, munt, kappertjes, ui en rode peper door elkaar. Besprenkel met het limoensap en 3 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier, bestrijk met de rest van de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en gril hierin de kabeljauwfilets in circa 4 minuten goudbruin. Serveer de vis met de watermeloensalsa.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 230
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie