1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauwschotel met wokgroenten

Kabeljauwschotel met wokgroenten

Kabeljauwschotel met wokgroenten product foto
  • Ingredienten:

  • 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 500 gram Hollandse wokgroenten
  • 1 bakje cherry-/kerstomaatjes
  • 100 milliliter droge witte wijn
  • 3 takje tijm of 1 theel. gedroogd
  • 450 gram krieltjes voorgekookt
Voorbereiden
aluminiumfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en roerbak de wokgroenten 5 minuten. Schep de cherry-/kerstomaatjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Schep de groenten in een ovenschaal. Leg de vis, bestrooid met zout en peper, erop en giet de wijn erover. Leg de takjes tijm op de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15-20 minuten in het midden van de oven. Bak intussen de krieltjes in de rest van de olijfolie. Serveer de krieltjes bij de kabeljauwschotel.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 27 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 410
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie