1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie product foto
Voorbereiden
Snijd 2 ongepaneerde, iets platter geslagen kalfsschnitzels in kleinere schnitzels of neem kalfsoesters, in plakken van 1,5 cm gesneden. Bestrijk ze met 3 eetlepels groene pesto.
Bereiden
Bak ze 2 minuten per kant in een beetje hete olijfolie. Leg gehalveerde cherry-/kerstomaatjes bestrooid met zout en peper met de snijzijde naar beneden naast de schnitzel en bak ze mee. Verdeel dunne plakjes brie over het vlees en de tomaatjes en zet het pannetje onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 15 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 195
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie