Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie

Kalfsschnitzel met gepofte tomaat en brie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Voorbereiden
Snijd 2 ongepaneerde, iets platter geslagen kalfsschnitzels in kleinere schnitzels of neem kalfsoesters, in plakken van 1,5 cm gesneden. Bestrijk ze met 3 eetlepels groene pesto.
Bereiden
Bak ze 2 minuten per kant in een beetje hete olijfolie. Leg gehalveerde cherry-/kerstomaatjes bestrooid met zout en peper met de snijzijde naar beneden naast de schnitzel en bak ze mee. Verdeel dunne plakjes brie over het vlees en de tomaatjes en zet het pannetje onder de hete grill tot de kaas gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
2 g
vet
14 g
Kcal
195