1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kalkoenfilet met parmaham en basilicum

Kalkoenfilet met parmaham en basilicum

Kalkoenfilet met parmaham en basilicum product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram kalkoenfilet
  • 1 bosje basilicum
  • 4 grote plakken parmaham
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereiden
Snijd de kalkoen in vier gelijke stukken. Bestrooi ze rondom met zout en versgema- len peper en bekleed ze met blaadjes basili- cum. Rol de parmaham eromheen en bestrijk rondom met olie. Rooster ze om en om in circa 10 minuten gaar. Lekker met gegrilde trostomaten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 175
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie