1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kalkoenspiesen

Kalkoenspiesen

Kalkoenspiesen product foto
  • Ingredienten:

  • 600 g kalkoenfilet, in blokjes
  • 3 limoenen, in vieren
  • voor de marinade:
  • 200 ml witte droge wijn
  • 1 cm verse gember, gehakt
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 1 bosje koriander, gehakt
  • 1 theel. citroenrasp
  • 2 eetl. olijfolie
  • 4 grote of 8 kleine spiesen
Bereiden
Doe alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en leg hier de blokjes kalkoenfilet in. Laat een half uur afgedekt in de koelkast marineren. Rijg de kalkoen afgewisseld met een paar stukjes limoen aan de spiesen. Dep het vlees met keukenpapier en leg de spiesen onder een hete grill of rooster ze om en om op de barbecue in circa 15 minuten bruin en gaar.+ 30 minuten marineren
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 37 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 3 g
  • Kcal
  • 200
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie