In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaneelflensjes met cranberrymascarpone

Kaneelflensjes met cranberrymascarpone

Kaneelflensjes met cranberrymascarpone product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 gram bloem
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 500 milliliter melk
  • 2 eieren losgeklopt
  • 150 gram mascarpone
  • 50 gram cranberrycompote
  • 2 eetlepel poedersuiker
Voorbereiden
Klop de bloem met het kaneelpoeder en een snufje zout los met de melk. Klop de eieren en boter erdoor tot een glad en dun beslag. Laat het beslag circa 10 minuten rusten. Roer de mascarpone los met de cranberrycompote.
Bereiden
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag tot deze goed heet is. Laat een lepel beslag ronddraaien in de pan zodat het beslag zich goed verdeelt. Bak op een middelhoge stand 12 dunne flensjes. Houd ze eventueel warm op een bord boven een laagje kokend water. Bestrijk de flensjes met de mascarpone en rol ze op. Leg er steeds 2 op een bordje en bestrooi met poedersuiker.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
26 g
vet
19 g
Kcal
315