1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kaneelrolletjes met spijs en rozijnen

Kaneelrolletjes met spijs en rozijnen

Kaneelrolletjes met spijs en rozijnen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blik croissantdeeg
  • 100 gram amandelspijs
  • 1 losgeklopt ei
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 50 gram boter, in blokjes
  • muffinvorm, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los. Meng de amandelspijs met een klein beetje ei om het wat smeuïger te maken en verdeel de spijs over de deeglapjes. Bestrooi met de rozijnen en kaneel. Rol het deeg op en leg de rolletjes op de zijkant in de muffinvorm. Verdeel de boter erover en bak de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat de kaneelrolletjes een beetje afkoelen en neem ze uit de vorm.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 285
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie