Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Karbonade met salie en mosterd

Karbonade met salie en mosterd

Karbonade met salie en mosterd product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 karbonades
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. grove mosterd
  • (zee)zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. gehakte verse salie
Voorbereiden
Wrijf de karbonades in met een mengsel van olijfolie, mosterd, zout, peper en salie. Laat dit minimaal 15 minuten intrekken.
Bereiden
Rooster het vlees 3-4 minuten per kant op een hete barbecue.
Variatie
Kies voor 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes, 2 eetlepels sherry en 1 eetlepel ketjap manis.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
1 g
vet
22 g
Kcal
340