1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kersen met hangop en tijm

Kersen met hangop en tijm

Kersen met hangop en tijm product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l volle yoghurt (Melkan)
  • rasp van 1/2 sinaasappelschil
  • 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd
  • 500 g kersen
Voorbereiden
Bekleed een vergiet of zeef met een vochtige schone theedoek en giet de yoghurt erin. Zet het vergiet op een kom en laat de yoghurt circa 6 uur in de koelkast uitlekken (kan een dag van tevoren).
Bereiden
Meng de sinaasappelrasp en tijm door de uitgelekte yoghurt. Schep deze hangop in schaaltjes of diepe borden. Schik wat kersen op de hangop en serveer de rest er in een schaaltje bij.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 27 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 215
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie