Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kikkererwtenbonenslade met groene kruiden

Kikkererwtenbonenslade met groene kruiden

Kikkererwtenbonenslade met groene kruiden product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 blikjes bonen naar keuze (witte reuzenbonen, cannellinibonen, Spaanse bonen, flageolets)
  • 1 blikje kikkererwten
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 stengels bleekselderij geschild en in kleine blokjes
  • 1 bosje platte peterselie fijngehakt
  • 1 bosje kervel of koriander
  • sap en rasp van 0,5 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
Bereiden
Spoel alle bonen in een vergiet af onder koud water. Meng de bonen met de overige ingrediënten en breng op smaak met zout en peper. Zet de salade afgedekt circa 1 uur in de koelkast om verder op smaak te komen.

Voedingswaarde

eiwit
16 g
koolhydraten
30 g
vet
19 g
Kcal
380