In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipburger met gebakken appel en brie

Kipburger met gebakken appel en brie

Kipburger met gebakken appel en brie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 kipfilets (ca. 100 g per stuk)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 theel. gehakte verse rozemarijn of tijm of 1/2 theel. gedroogd
  • 4 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct
  • 2 appels, in plakken van 1 cm
  • 150 g brie, in dunne plakken
  • pluk bladsla of veldsla
  • 4 volkorenbroodjes, opengesneden
Bereiden
Bestrooi de kip met zout, peper en rozemarijn. Bak de kip ongeveer 5 minuten per kant in de helft van de olie goudbruin. Bak de appelplakken in de rest van de olie. Verwarm de ovengrill. Leg de filets met de appelplakken erop naast elkaar op een bakplaat. Verdeel de brie er over en laat de kaas onder de grill smelten. Verdeel de sla over de broodhelften en leg de kipburgers tussen de broodjes.

Voedingswaarde

eiwit
40 g
koolhydraten
42 g
vet
28 g
Kcal
550