1 blik rode bonen (kidneybonen, ca. 400 g), uitgelekt
zout
versgemalen (zwarte) peper
2 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
Voorbereiden
Verhit de olie en fruit hierin knoflook, ui, chilipoeder en komijn 2 minuten.
Bereiden
Schep de kipblokjes erdoor en roerbak 4 minuten op een hoge stand tot ze goudbruin zijn. Meng de tomatenblokjes met sap en de chocolade erdoor en verwarm 4 minuten. Schep de bonen erdoor en verwarm zonder te koken. Bestrooi met zout en peper en garneer het gerecht met de koriander.
Variatie
Vervang de tomatenblokjes op sap door 200 ml gezeefde tomaten (pakje) waaraan 1 in blokjes gesneden rode paprika is toegevoegd.Neem in plaats van koriander gehakte bosui of bieslook.
Voedingswaarde
eiwit
38 g
koolhydraten
27 g
vet
13 g
Kcal
375
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding