1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie

Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie

Kipfilet gevuld met roomkaas en spinazie product foto
  • Ingredienten:

  • 4 kipfilets, horizontaal ingesneden
  • 2 eetl. pesto
  • 125 g roomkaas
  • 50 g verse spinazieblaadjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 eetl. olijfolie
  • scheutje witte wijn
  • prikkers
Bereiden
Bestrijk de binnenkant van de kipfilets met pesto. Verdeel de roomkaas en spinazieblaadjes erover. Vouw de kipfilets dicht en steek ze vast met een prikker. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olijfolie en bak de kipfilets 7 minuten per kant. Blus het bakvet af met een scheutje witte wijn.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 39 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 410
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie