Kipfilet gevuld met spinazie en gorgonzola - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfilet gevuld met spinazie en gorgonzola

Kipfilet gevuld met spinazie en gorgonzola

Kipfilet gevuld met spinazie en gorgonzola product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 enkele kipfilets
  • zout
  • versgemalen peper
  • 75 g verse spinazie, gewassen en gedroogd
  • 4 dunne plakjes gorgonzola
  • 2 eetl. geroosterde pijnboompitten
  • 2 eetl. olijfolie cocktailprikker
Bereiden
Snijd de filets horizontaal in zodat er een holletje ontstaat. Bestrooi ze rondom en van binnen met zout en peper. Vul elke filet met wat blaadjes spinazie, een plakje gorgonzola en wat pijnboompitten en als laatste nog een paar blaadjes spinazie. Druk goed aan en zet de openingen vast met een cocktailprikker. Verwarm de olie en bak de filets om en om in circa 10 minuten gaar en bruin.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
1 g
vet
22 g
Kcal
340