Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes - Recepten
Go-Tan roept uit voorzorg de Gebakken Uitjes 500 gram terug. De zakken kunnen mogelijk metaaldeeltjes bevatten.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes

Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes

Kipfilet met spinazie, rozijnen en gebakken aardappelpartjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel Blue Band vloeibare margarine
  • 450 gram aardappelpartjes voorgekookt
  • 2 eetlepel Croma Mild met Olijfolie vloeibaar
  • 4 kipfilets
  • 1 ui in smalle ringen
  • 1 teentje knoflook in dunne plakjes
  • 1 zakje spinazie panklaar
  • 50 gram rozijnen
Bereiden
Verhit 1 eetlepel Blue Band in een koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes op middelhoge stand in 12-15 minuten goudbruin. Schep of schud ze regelmatig om. Verhit de Croma in een braadpan en wacht tot de Croma bruin kleurt. Bak de Super Recept kipfilets op een hoge stand in circa 3 minuten rondom lichtbruin. Bak ze vervolgens in circa 15 minuten op middelhoge stand goudbruin en gaar. Verhit ondertussen 1 eetlepel Blue Band vloeibare margarine in een wokpan en fruit hierin de uienringen glazig. Schep de knoflook en spinazie erdoor en roerbak circa 5 minuten tot de spinazie geslonken is. Roerbak de rozijnen nog een paar minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de spinazie, aardappeltjes en kipfilet over borden.

Voedingswaarde

eiwit
37 g
koolhydraten
34 g
vet
17 g
Kcal
445