1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kippenbouillon met lentegroenten

Kippenbouillon met lentegroenten

Kippenbouillon met lentegroenten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l kippenbouillon (van tablet)
  • 2 bospenen of 4 worteltjes, in smalle reepjes
  • 100 g peultjes, in de lengte gehalveerd
  • 1 kleine prei, in ringen
  • 150 g diepvriesdoperwten
  • 3 eetl. verse kruiden (platte peterselie, kervel, bladselderij), grof gesneden
  • 100 g gerookte kipfilet, in reepjes
Bereiden
Breng de bouillon aan de kook. Kook hierin de wortel, peultjes en prei 2 minuten. Voeg dan de doperwten toe en kook nog 3 minuten. Schep de verse kruiden erdoor. Serveer de soep in borden of kommen en verdeel de kipreepjes erover.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 2 g
  • Kcal
  • 95
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie