1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen

Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen

Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 theel. korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theel. komijnpoeder (djintan)
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • mespunt kruidnagelpoeder
  • mespunt kurkuma (koenjit)
  • mespunt paprikapoeder
  • mespunt zout
  • 2 eetl. olijfolie
  • 600 g kipfilet, in blokjes
  • 2 citroenen in blokjes
  • 8 satéstokjes, 1 uur geweekt in koud water
Voorbereiden
Meng alle specerijen en de olie met elkaar in een schaal. Schep de blokjes kip erdoor en laat een half uur tot een uur marineren.
Bereiden
Rijg de kipblokjes om en om met de blokjes citroen aan de satéstokjes en rooster ze op de barbecue in circa 3 minuten per kant.Bereidingstijd is 20 minuten, exclusief 30 minuten marineertijd
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 280
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie