In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen

Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen

Kipspiesjes met Marokkaanse kruiden en citroen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 theel. korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theel. komijnpoeder (djintan)
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • mespunt kruidnagelpoeder
  • mespunt kurkuma (koenjit)
  • mespunt paprikapoeder
  • mespunt zout
  • 2 eetl. olijfolie
  • 600 g kipfilet, in blokjes
  • 2 citroenen in blokjes
  • 8 satéstokjes, 1 uur geweekt in koud water
Voorbereiden
Meng alle specerijen en de olie met elkaar in een schaal. Schep de blokjes kip erdoor en laat een half uur tot een uur marineren.
Bereiden
Rijg de kipblokjes om en om met de blokjes citroen aan de satéstokjes en rooster ze op de barbecue in circa 3 minuten per kant.Bereidingstijd is 20 minuten, exclusief 30 minuten marineertijd

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
1 g
vet
17 g
Kcal
280