1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis product foto
  • Ingredienten:

  • 4 kiwi’s, geschild, in plakjes
  • 2 mango’s, geschild, in schijfjes
  • 1 citroen, geperst
  • 200 g diepvriesbosvruchten, ontdooid
  • 50 ml dessertwijn of (zoete) witte wijn
  • blaadjes munt
  • eventueel wat pitjes van granaatappel
Bereiden
Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over. Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten. Garneer eventueel met blaadjes munt en granaatappelpitjes.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 31 g
  • vet
  • 1 g
  • Kcal
  • 145
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie