1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kletskopjes met chocolademousse en cranberrysaus

Kletskopjes met chocolademousse en cranberrysaus

Kletskopjes met chocolademousse en cranberrysaus product foto
  • Ingredienten:

  • 125 gram extra bittere chocolade fijngehakt
  • 500 milliliter chocolademousse beker
  • 12 kletskoppen
  • 1 doosje bramen
  • 1 potje cranberrycompote
  • 50 milliliter bessen- of appelsap
  • poedersuiker
Bereiden
Schep de helt van de chocolade luchtig door de chocolademousse. Leg op 4 borden een kletskop. Schep met een ijsboltang of 2 eetlepels een bolletje chocolademousse erop. Leg er weer een kletskop op met daarop weer chocolademousse afgedekt met een kletskop. Leg bovenop enkele bramen. Verwarm de cranberrycompote met bessen- of appelsap. Druppel de saus rond de kletskoptorentjes. Bestrooi met de rest van de chocolade en poedersuiker.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 79 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 635
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie