1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Knolselderijsoep met kaas en noten

Knolselderijsoep met kaas en noten

Knolselderijsoep met kaas en noten product foto
  • Ingredienten:

  • 6 dl groente- of kruidenbouillon (van tablet)
  • 1 kleine knolselderij, ca. 350 g, geschild, in blokjes
  • 2 aardappelen, ca. 150 g, geschild, in blokjes
  • 300 ml melk (Melkan)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. verse bladselderij, gehakt
  • 50 g walnoten, gehakt
  • 75 g belegen kaas, grof geraspt of in kleine blokjes
Bereiden
Verwarm de bouillon en kook hierin de knolselderij en aardappel in 15 minuten gaar. Pureer de soep, voeg de melk toe en breng de soep tijdens roeren aan de kook. Voeg vlak voor het serveren zout, peper, bladselderij, noten en kaas toe.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 17 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie