1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Knolselderijstamppot met brie en amandel

Knolselderijstamppot met brie en amandel

Knolselderijstamppot met brie en amandel product foto
  • Ingredienten:

  • 1 grote knolselderij, geschild, in blokjes
  • 1,5 kg kruimige aardappelen, geschild, in blokjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 theel. kerriepoeder
  • 25 g boter
  • 3 eetl. melk (Melkan) of koffieroom
  • 250 g brie
  • 50 g geschaafde amandelen
Bereiden
Kook de knolselderij en de aardappelenmet zout in circa 20minuten gaar en giet ze af. Stampze met de, versgemalen peper,kerriepoeder, boter en melk enschep de stamppot in een ovenschaal.Snijd de brie in plakjesen leg ze op de stamppot. Strooide amandelen erover. Zet hetgerecht even onder een hete grilltotdat de kaas licht gesmolten is.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 80 g
  • vet
  • 28 g
  • Kcal
  • 680
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie