Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Knolselderijstamppot met brie en amandel

Knolselderijstamppot met brie en amandel

Knolselderijstamppot met brie en amandel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 grote knolselderij, geschild, in blokjes
  • 1,5 kg kruimige aardappelen, geschild, in blokjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 theel. kerriepoeder
  • 25 g boter
  • 3 eetl. melk (Melkan) of koffieroom
  • 250 g brie
  • 50 g geschaafde amandelen
Bereiden
Kook de knolselderij en de aardappelenmet zout in circa 20minuten gaar en giet ze af. Stampze met de, versgemalen peper,kerriepoeder, boter en melk enschep de stamppot in een ovenschaal.Snijd de brie in plakjesen leg ze op de stamppot. Strooide amandelen erover. Zet hetgerecht even onder een hete grilltotdat de kaas licht gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
80 g
vet
28 g
Kcal
680