Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koek & Zopie

Koek & Zopie

Koek & Zopie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 flesje bockbier of donker bier
  • 1 kaneelstokje of 1/2 theel. kaneelpoeder
  • 2 kruidnagels
  • 4 plakje citroen
  • 125 gram bruine basterdsuiker
  • 2 eidooiers
  • 100 milliliter rum
Bereiden
Verwarm het bier tegen de kook aan met de kaneel, kruidnagels, citroen en basterdsuiker. Laat dit 10 minuten trekken. Klop de eidooiers los en bind de drank hiermee zonder te koken. Voeg als laatste de rum toe. Lekker met een warme stroopwafel met gebakken peren.Voor 4 glazen

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
42 g
vet
6 g
Kcal
335