1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koffiedessert met likeur en kaneelslagroom

Koffiedessert met likeur en kaneelslagroom

Koffiedessert met likeur en kaneelslagroom product foto
  • Ingredienten:

  • 150 ml slagroom (Melkan)
  • 20 g suiker
  • 2 theel. kaneelpoeder
  • 100 ml koffielikeur naar keuze espressokoffie
  • 4 kaneelkoekjes
Bereiden
Klop de slagroom lobbig met de suiker en de kaneelpoeder en houd afgedekt koel in de koelkast. Verdeel de likeur over 4 hittebestendige glazen en schenk er vers gezette espressokoffie op. Garneer elk glas met een grote dot slagroom en een kaneelkoekje en serveer direct.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 250
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie