Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s

Kokosflensjes met cranberry’s product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Meng 150 gram bloem met een snufje zout. Maak er een kuiltje in. Breek 2 eieren in een bakje en giet de eieren in het kuiltje bij de bloem. Klop deze samen met 400 ml kokosmelk tot een glad beslag. Verhit een klontje boter in een koekenpan, giet er een dun laagje beslag in en bak steeds een flensje. Vul de flensjes met cranberrycompote en rol ze op. Bestrooi ze met poedersuiker gemengd met kaneelpoeder. Eet de flensjes warm of koud.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
42 g
vet
27 g
Kcal
455