1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommerbakjes met rijstsalade en gerookte forel

Komkommerbakjes met rijstsalade en gerookte forel

Komkommerbakjes met rijstsalade en gerookte forel product foto
  • Ingredienten:

  • 1 komkommer
  • 1 eetlepel olie
  • sap en rasp van 1/2 limoen
  • 1 rode peper, fijngehakt
  • 1 eetlepel gehakte koriander + extra om te garneren
  • 50 gram gekookte rijst
  • 100 gram ananas, in kleine blokjes
  • 1 lente-/bosui, in ringetjes
  • 75 gram gerookte forelfilet
Bereiden
Snijd de komkommer in 8 gelijke plakken. Schep de zaadjes van elk plakje een beetje eruit. Klop een dressing van de olie, limoensap en -rasp. Roer de rode peper en gehakte koriander erdoor. Schep de dressing door de rijst en meng de ananas en bosui erdoor. Schep de rijstsalade in de holtes van de komkommer. Leg er een stukje forel op en garneer met een blaadje koriander.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie