Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommerhapjes

Komkommerhapjes

Komkommerhapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 komkommer, gewassen en gedroogd
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 (rode) ui, heel fijn gesnipperd
  • 1 blikje tonijn of zalm, uitgelekt
  • 2 eetl. peterselie indien voorradig
  • 1 theel. azijn
  • 1 eetl. olijfolie
Bereiden
Snijd de komkommer in stukken van 3 cm en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi ze lichtjes met zout en zet ze omgekeerd op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten en breng goed op smaak. Dep de komkommerbakjes droog en vul ze met een deel van de visvulling. Garneer eventueel met nog wat peterselie. Roer door de rest van de vis eventueel nog wat mayonaise en serveer dit met toastjes of geroosterd brood.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
2 g
vet
4 g
Kcal
80