1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Komkommerhapjes

Komkommerhapjes

Komkommerhapjes product foto
  • Ingredienten:

  • 1 komkommer, gewassen en gedroogd
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 (rode) ui, heel fijn gesnipperd
  • 1 blikje tonijn of zalm, uitgelekt
  • 2 eetl. peterselie indien voorradig
  • 1 theel. azijn
  • 1 eetl. olijfolie
Bereiden
Snijd de komkommer in stukken van 3 cm en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi ze lichtjes met zout en zet ze omgekeerd op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de ingrediënten en breng goed op smaak. Dep de komkommerbakjes droog en vul ze met een deel van de visvulling. Garneer eventueel met nog wat peterselie. Roer door de rest van de vis eventueel nog wat mayonaise en serveer dit met toastjes of geroosterd brood.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 4 g
  • Kcal
  • 80
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie