1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven

Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven

Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven product foto
  • Ingredienten:

  • 4 ansjovisfilets uit de olie, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 g ontpitte zwarte olijven, grof gehakt
  • 100 g kerstomaatjes, gehalveerd
  • handje basilicumblaadjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 glas droge witte wijn
  • 4 koolvisfilets (Vismarine)
  • zout
  • versgemalen peper
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de ansjovis, knoflook, olijven, tomaatjes, basilicum, olie en wijn door elkaar in een braadslee. Bestrooi de koolvisfilets rondom met zout en peper. Wentel ze door de saus in de braadslee en leg ze erin.
Bereiden
Zet de braadslee in de oven en bak de vis in 10 minuten gaar.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 200
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie