Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven

Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven

Koolvisfilet uit de oven met ansjovis en olijven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 ansjovisfilets uit de olie, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 50 g ontpitte zwarte olijven, grof gehakt
  • 100 g kerstomaatjes, gehalveerd
  • handje basilicumblaadjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 glas droge witte wijn
  • 4 koolvisfilets (Vismarine)
  • zout
  • versgemalen peper
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de ansjovis, knoflook, olijven, tomaatjes, basilicum, olie en wijn door elkaar in een braadslee. Bestrooi de koolvisfilets rondom met zout en peper. Wentel ze door de saus in de braadslee en leg ze erin.
Bereiden
Zet de braadslee in de oven en bak de vis in 10 minuten gaar.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
1 g
vet
11 g
Kcal
200