Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koopmans pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Koopmans pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing

Koopmans pannenkoekwrap met geitenkaas, walnoten en honing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pak Koopmans Volkoren pannenkoeken
  • 1 liter melk
  • 4 eieren
  • boter of olie
  • honing
  • 1 zakje rucola
  • 1 plakje zachte geitenkaas
  • 1 zakje walnoten
  • 1 eetlepel gehakte tijm
Bereiden
Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg 500 ml melk toe. Roer met een garde of mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe. Laat een koekenpan goed heet worden. Verhit steeds een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Besmeer de pannenkoek met 1 eetlepel honing. Beleg met wat rucola, geitenkaas en walnoten. Bestrooi met de tijm en rol de pannenkoek op.
Variatie
Houd je pannenkoeken over? Eet ze de volgende dag met stroop als lunch.

Voedingswaarde

eiwit
36 g
koolhydraten
78 g
vet
33 g
Kcal
770