Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krieltjes met rode ui en kruidenboter

Krieltjes met rode ui en kruidenboter

Krieltjes met rode ui en kruidenboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer 500 gram krieltjes met schil. Pel 2 rode uien en snijd ze in smalle partjes. Meng de krieltjes met de uien en 2 eetlepels arachideolie. Schep het mengsel op een bakplaat en bak de aardappel en ui in circa 30 minuten goudbruin en gaar in de oven. Schep tussendoor een keer om met een spatel. Verdeel de laatste 5 minuten 100 gram kruidenboter over de ui en aardappel. Lekker bij rundvlees, varkensvlees en gebakken vis.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
27 g
vet
28 g
Kcal
375