1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante koolvis met wortelsalade

Krokante koolvis met wortelsalade

Krokante koolvis met wortelsalade product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g koolvisfilet (Vismarine), ontdooid
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetl. gehakte verse peterselie
  • 2 eetl. mosterd
  • voor de wortelsalade:
  • 500 g wortel, in smalle reepjes of grof geraspt
  • 50 g blanke rozijnen
  • 3 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • zout
  • versgemalen peper
  • bakplaat bekleed met bakpapier of ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de visfilets met zout en peper. Rooster de sneetjes brood. Maal ze samen met de teentjes knoflook tot kruim en meng de peterselie erdoor. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade. Bestrijk de visfilets met mosterd en wentel ze door het brood-peterseliemengsel. Leg de koolvis naast elkaar op de bakplaat, zet deze in het midden van de oven en bak de vis gaar in 10-12 minuten. Serveer de vis met de wortelsalade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 14 g
  • Kcal
  • 320
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie