1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Krokante wraps met groene salade en avocadopuree

Krokante wraps met groene salade en avocadopuree

Krokante wraps met groene salade en avocadopuree product foto
  • Ingredienten:

  • 25 gram rucola
  • 25 gram spinazie, waterkers, veldsla en/of bladsla
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • 2 rijpe avocado’s
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 grote tortillawraps
  • 20 gram gepelde pistachenoten of pijnboompitten, licht geroosterd
Bereiden
Verwarm de oven voor op 100oC. Meng de slasoorten met de ui en citroenrasp. Prak het avocadovruchtvlees met een vork tot een fijne mousse. Breng op smaak met zout, peper en eventueel een paar drup- pels citroensap. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak hierin de wraps om en om in een paar minuten krokant. Houd warm in de oven. Breng de sla op smaak met zout en peper, 1 eetlepel olijfolie en een paar druppels citroensap. Bestrijk de wraps met de avocadopuree en verdeel er wat sla en pistachenoten over.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 41 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 475
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie