In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kruidige kaaspannenkoek

Kruidige kaaspannenkoek

Kruidige kaaspannenkoek product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 50 gram bloem
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • snufje gemalen koriander
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel gehakte peterselie of bieslook
  • 4 eetlepel melk
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel olie
Bereiden
Meng 50 gram bloem, 1/2 theelepel paprikapoeder, een snuf gemalen koriander (ketoembar), zout en peper. Splits 4 eieren. Roer de eidooiers, 1 eetlepel gehakte peterselie of bieslook en 4 eetlepels melk (Melkan) door elkaar en klop dit door de bloem. Klop de eiwitten met 1 eetlepel citroensap stijf en spatel dit door het beslag. Schep 75 gram geraspte belegen kaas luchtig erdoor. Verhit 1 eetlepel boter en 1 eetlepel olie in een grote koekenpan. Schenk het beslag in de pan, dek af en bak de pannenkoek 8-10 minuten op een lage stand. Keer om, strooi er nog 25 gram geraspte kaas over en bak nog 3 minuten. Snijd de pannenkoek in 4 punten. Lekker met stroop of honing.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
12 g
vet
20 g
Kcal
285