Lammetjesmuffins - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lammetjesmuffins

Lammetjesmuffins

Lammetjesmuffins product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Klop 100 gram roomkaas en 50 gram zachte boter romig met een mixer. Voeg beetje bij beetje 200 gram poedersuiker en eventueel wat druppels citroensap toe en mix goed tot een glanzend en romig mengsel. Schep over in een spuitzak met kleine kartelmond. Spuit streepjes roomkaastopping van buiten naar binnen op 4 muffins. Spuit nog een kleine dot in het midden en laat opstijven in de koelkast. Maak van gekleurd marsepein een hoofdje met oortjes. Prik er 2 gaatjes in voor de neus en spuit met een glazuurstift oogjes erop. Leg de hoofdjes op de muffins.