Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lasagne met aardbeien

Lasagne met aardbeien

Lasagne met aardbeien product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 12 lasagnebladen
  • 100 gram blanke rozijnen
  • 10 gram boter
  • 1 liter vanillevla (Melkan)
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 250 gram aardbeien, schoon­gemaakt en gehalveerd
  • ovenschaal
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de lasagnebladen 3 minuten voor. Schep ze uit de pan en leg ze naast elkaar op een schone doek. Wel de rozijnen in warm water en vet de ovenschaal in met boter. Meng vanillevla met vanillesuiker. Doe vanillevla, lasagnebladen, rozijnen en aardbeien in laagjes in de schaal. Begin en eindig met een laagje vanillevla.
Bereiden
Zet de lasagne circa 30 minuten in het midden van de oven. De zoete lasagne kan zowel warm als koud gegeten worden.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
99 g
vet
12 g
Kcal
565