Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lasagne met courgette en vis

Lasagne met courgette en vis

Lasagne met courgette en vis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 potje tomatensaus (400 ml)
  • 1 pak lasagnevellen
  • 1 courgettes, in lange dunne plakken
  • 100 gram geraspte kaas
  • 400 gram visfilet naar keuze (Vismarine)
  • 1 eetlepel oregano
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laagje tomatensaus en verdeel hier- over een laagje lasagnevellen. Bedek met een laag courget- teplakken en bestrooi deze met wat zout en versgemalen pe- per. Strooi er een paar eetlepels geraspte kaas over. Bedek weer met een paar lasagnevellen en verdeel hierover een deel van de toma- tensaus. Snijd de vis in blokjes en verdeel de helft hiervan over de to- matensaus. Herhaal de voorgaande stappen en eindig uiteindelijk met courgetteplakken en geraspte kaas. Bestrooi met de oregano en bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en bruin.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
54 g
vet
21 g
Kcal
545