1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lasagne met courgette en vis

Lasagne met courgette en vis

Lasagne met courgette en vis product foto
  • Ingredienten:

  • 1 potje tomatensaus (400 ml)
  • 1 pak lasagnevellen
  • 1 courgettes, in lange dunne plakken
  • 100 gram geraspte kaas
  • 400 gram visfilet naar keuze (Vismarine)
  • 1 eetlepel oregano
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laagje tomatensaus en verdeel hier- over een laagje lasagnevellen. Bedek met een laag courget- teplakken en bestrooi deze met wat zout en versgemalen pe- per. Strooi er een paar eetlepels geraspte kaas over. Bedek weer met een paar lasagnevellen en verdeel hierover een deel van de toma- tensaus. Snijd de vis in blokjes en verdeel de helft hiervan over de to- matensaus. Herhaal de voorgaande stappen en eindig uiteindelijk met courgetteplakken en geraspte kaas. Bestrooi met de oregano en bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en bruin.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 54 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 545
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie